Είκοσι (20) πετρελαιοκίνητα διπλοκάμπινα ημιφορτηγά οχήματα τύπου 4×4 διατίθενται από την Δ/νση Δασικών Έργων και Υποδομών της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος, σε ισάριθμες δασικές υπηρεσίες των αποκεντρωμένων διοικήσεων, σύμφωνα με απόφαση του αναπλ. υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σ. Φάμελλου, μεταξύ των οποίων και η Δασική Υπηρεσία της Ξάνθης 

Τα 16 δασαρχεία και οι 4 διευθύνσεις δασών στις οποίες θα διατεθεί από ένα όχημα φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί και αποτελεί μέρος της απόφασης.

oximata_table

Η χρονική διάρκεια της διάθεσης των εν λόγω δημοσίων οχημάτων προσδιορίζετε σε ένα (1) έτος με δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης.

Η υπηρεσία προς την οποία διατίθεται το κάθε όχημα υποχρεούται να χρησιμοποιεί αυτό, με τους παρακάτω όρους:

  • Μόνο για τις ανάγκες της υπηρεσίας όπως, την μεταφορά προσωπικού που απασχολείται σε εργασίες σχετικά με την αποκατάσταση, την διαχείριση και προστασία των Δασικών οικοσυστημάτων της περιοχής ευθύνης τους, (λαθροθηρία, καταπατήσεις, λαθροϋλοτομίες, δασικά και αγροτικά ανομήματα, πυρκαγιές, έκδοση πράξεων χαρακτηρισμού επίβλεψη συγχρηματοδοτούμενων ή μη έργων) κλπ.
  • Να γίνεται ορθή χρήση και συντήρηση ενός εκάστου οχήματος σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το βιβλίο συντήρησης του κατασκευαστή και τις διατάξεις της ΚΥΑ 129/2534 των Υπ. Εσωτερικών & Οικονομικών (ΦΕΚ. 108 Β ́ 2-2-2010).
  • Το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του εν λόγω οχήματος θα επιβαρύνει αποκλειστικά την αντίστοιχη Δασική υπηρεσία.

Για το ίδιο θέμα: