Συνελήφθησαν την Κυριακή στη Νέα Καρβάλη και τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 29χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που οδηγούσε, εντόπισαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 102,8 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες όπως προέκυψε εισήγαγε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν επίσης, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι, τον εντόπισαν να κατέχει ναρκωτικές ουσίες, ενώ όπως προέκυψε, την 2-4-2016 το μεσημέρι, προμηθεύτηκε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 35χρονο ποσότητα ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, τον εντόπισαν να κατέχει στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και την οικία του, μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 2,8 γραμμαρίων, 2,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και SUBOXONE, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 105,6 γραμμαρίων
  • 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
  • 2,5 φαρμακευτικά δισκία
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • 4 κινητά τηλέφωνα
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.