Τραγική κατάληξη είχε η πρωτομαγιάτικη εκδρομή για μια παρέα με 4 νεαρές από τη Θεσσαλονίκη. Δύο 24χρονες κοπέλες έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10:45 τα ξημερώματα στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Γέφυρας του Νέστου.

Λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης και της ολισθηρότητας του δρόμου, ένα ΙΧ με πινακίδες Ρουμανίας στο ρεύμα προς Ξάνθη έχασε τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκε. Στη συνέχεια το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 4 κοπέλες από τη Θεσσαλονίκη, στην ίδια κατεύθυνση, έχασε επίσης τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η οδηγός και η συνοδηγός του οχήματος !

Στο πίσω κάθισμα ήταν άλλες δύο συνομίληκές τους, η μία εκ των οποίων τρυαματίστηκε βαριά αλλά δεν κινδυνεύει και η άλλη ελαφρά.  Ο θάνατος της οδηγού ήταν ακαριαίος ενώ η συνοδηγός της εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση οι συνεπιβάτιδες !

atihima 1Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε η Τροχαία της Ξάνθης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χρυσούπολης καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρήκαν οι άνθρωποι της Τροχαίας τις δύο κοπέλες που διασώθηκαν και οι οποίες δεν ήταν σε θέση να περιγράψουν το τραγικό δυστύχημα.

Η χαλάζόπτωση έπληξε το πρωί της Τρίτης την περιοχή Παραδείσου-Τοξοτών. Διήρκεσε λίγα λεπτά αλλά ήταν τόσο έντονη που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.