Το πολυσυζητημένο κλιματιστικό inventor Omnia  WiFi Ready βρίσκεται στην Ilektrorank στο Σούνιο Ξάνθης.

new logo(1)Το πασίγνωστο μοντέλο με wi-fi και μια σειρά από άλλες σύγχρονες παροχές στην κατανάλωση και την εργονομία, προσφέρεται στα 12,000 BTU με 399 €, δηλαδή στην τιμή που κοστίζει το μικρότερο μοντέλο των 9.000 BTU. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά, με μια επίσκεψη στο κατάστημα ή ένα τηλέφωνο στο 254132788

Wifi Ready Ρύθμισε το κλιματιστικό σου απ’ όπου και βρίσκεσαι. Μέσω μιας “έξυπνης” συσκευής Smartphone ή Tablet & την εφαρμογή Invmate II – την οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από τα Google Play & App Store. Απέκτησε τον έλεγχο του κλιματιστικού σου, εξοικονόμησε ενέργεια και απόλαυσε την ιδανική θερμοκρασία χώρου.

Φίλτρο Ιονιστή Για καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από σκόνη και καπνό! Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που παράγονται στην ατμόσφαιρα, εξοντώνουν τις οσμές, τη σκόνη και τον καπνό, προσφέροντας καθαρό αέρα και φρεσκάδα.

Τετραπλό Φιλτράρισμα Αέρα Για υγιεινή ατμόσφαιρα. Bio HEPA – Vitamin C – Cold Catalyst – Silver Ion για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από μικρόβια, οσμές & βλαβερά αέρια.

Follow Me Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν η iFeel λειτουργία ενεργοποιηθεί, η ρυθμισμένη θερμοκρασία θα παραμείνει ακόμα και αν απομακρυνθείτε εσείς και το τηλεχειριστήριο, προσφέροντας παραπάνω άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

All DC Inverter Οι ανεμιστήρες της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας όπως επίσης και ο συμπιεστής έχουν αναβαθμιστεί σε τεχνολογία All DC Inverter. Με αυτόν τον τρόπο ο συμπιεστής αλλάζει χωρητικότητα ανάλογα τις ανάγκες της εσωτερικής ατμόσφαιράς και δημιουργεί τέλειες συνθήκες στον χώρο σας.

12 Βαθμίδες Ταχύτητας Ανεμιστήρα Μέχρι και 12 βαθμίδες ταχύτητας του ανεμιστήρα εσωτερικής μονάδας, διασφαλίζει ακριβέστερο έλεγχο και προσφέρει περισσότερη άνεση στη ροή του άερα.

OMNIA1