Την Ξάνθη επισκέφθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο  ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης της ΝΔ, βουλευτής Μάκης Βορίδης. Στη διάρκεια της παρουσίας του είχε επαφές με κομματικούς παράγοντες και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων , που ανήκουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μεταξύ άλλων συνάντησε τους συνδικαλιστές της αστυνομίας της Ξάνθης, το Δικηγορικό Σύλλογο και άλλους φορείς.

ΒΟΡΙΔΗΣ 3Το βράδυ της Παρασκευής παραχώρησε συνέντευξη τύπου συνοδευόμενος από το Βουλευτή Έβρου κ. Δημοσχάκη και τα στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ. Ο πρώην Υπουργός επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε μια σειρά από ζητήματα, ενώ όπως ανέφερε το κόμμα της ΝΔ θέτει το αίτημα για εκλογές αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να επιβάλλει, αναλύοντας στη συνέχεια την τακτική του κόμματος της ΝΔ το επόμενο διάστημα.

Ακολούθως ο Μ. Βορίδης, σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο, παρουσία του Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη και άλλων στελεχών, μίλησε ενώπιον των μελών της ΝΟΣ στην κομματική εκδήλωση, όπου αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις προσδοκίες της ΝΔ στην παρούσα πολιτική κατάσταση,. Άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την οικονονομική της πολιτικης, τις δρομολογούμενες αλλαγές στα ΜΜΕ, τις επιλογές στην Παιδεία, κατηγορώντας τον Υπουργό Ν. Φίλη ότι επιχειρεί να μετατρέψει τα Θρησκευτικά σε μάθημα Θρησειολογίας.

ΒΟΡΙΔΗΣ 2 ΒΟΡΙΔΗΣ 4