Το Επιμελητήριο Ξάνθης προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές.

Να σημειωθεί ότι το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή 81η ΔΕΘ είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Μετά από 4 χρόνια επανέρχεται ο θεσμός της τιμώμενης χώρας, ρόλο που θα υποστηρίξει δυναμικά η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ.

Για τους παραπάνω λόγους το Επιμελητήριό μας αποδέχθηκε πρόταση της Κ.Ε.Ε.Ε. για συμμετοχή του σε πλήρως εξοπλισμένο σταντ στο περίπτερο 2, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Σημειωτέον το συγκεκριμένο περίπτερο γειτνιάζει με το περίπτερο 11 στο οποίο θα βρίσκεται το σύνολο των συμμετοχών της τιμώμενης χώρας Ρωσίας και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων.

Προκειμένου λοιπόν να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως 06 Ιουλίου 2016, για τη συμμετοχή σας στην 81η ΔΕΘ έχοντας τις εξής επιλογές:

  • Με προϊόντα ή έντυπο υλικό, δωρεάν στο περίπτερο 12 τ.μ. του Επιμελητηρίου ή
  • Με φυσική παρουσία σε περίπτερο 6 τ.μ. στον ίδιο χώρο και χωρίς επιβάρυνση, καθώς το επιπλέον κόστος για ενοικίαση εξοπλισμού το αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ξάνθης. Για συμμετοχές πλέον των 6 τ.μ. η επιχείρηση αναλαμβάνει το κόστος ενοικίασης του εξοπλισμού (17,00 €/τ.μ. συν Φ.Π.Α.)

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλ.: 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5) ή στο e-mail: sofia@ebex.gr.