Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον οικισμό των Αβδήρων. Ένας 30χρονος οδηγός ενός λευκού διπλοκάμπινου ημιφορτηγού 4×4 Wolkswagen που οδηγούσε υπό την επήρεια  μέθης παραβίασε το STOP στη διασταύρωση του Μυρωδάτου, προερχόμενος από τη θάλασσα και συγκρούστηκε με ΙΧ που κινείτο από την Ξάνθη με κατεύθυνση την παραλία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε ένας 48χρονος από την Ξάνθη και στο οποίο επέβαιναν η 45χρονη σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, 12 και 9 ετών αντίστοιχα να εκτοξευτεί σε μεγάλη απόσταση . Το λευκό yaris που οδηγούσαν εκτοξεύτηκε δεκάδες μέτρα μακριά και κατέληξε στο κτίριο των ΚΕΠ του Δήμου Αβδήρων, στην απέναντι πλευρά τουδρόμου, παραμορφωμένο στη θέση του συνοδηγού.

Από τα συντρίμμια βγήκαν ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός του οχήματος και βαριά τραυματισμένη η εκπαιδευτικός – σύζυγος και τα δύο παιδιά τους. Μεταφέρθηκαν όλοι στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου νοσηλεύονται με τη γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση ενώ προληπτικά το ένα από τα δύο παιδιά ίσως μεταφερθεί προληπτικά στη Θεσσαλονίκη.

Τις συνθήκες διερευνά η Τροχαία Ξάνθης ενώ μετά το αλκοτέστ που έγινε στον 30χρονο οδηγό, αυτός κρατείται. H Τρίτη ήταν μια δύσκολη μέρα για την Τροχαία καθώς σημειώθηκαν 4 τροχαία μέσα σε λίγες ώρες.