Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις κλοπές, που διαπράχθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην πόλη της Ξάνθης. 

Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Ξάνθη δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 12 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει δύο ανήλικους, ηλικίας 14 και 13 ετών, που κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα.

Οι δύο πρώτοι δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής αφαίρεσαν από την αυλή κατοικίας στην Ξάνθη, ένα ποδήλατο και παπούτσια

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, επίσης, ότι οι δράστες το βράδυ της Πέμπτη, ενεργώντας από κοινού με τον 14χρονο και τον 13χρονο, οι οποίοι αναζητούνται, έκλεψαν άλλα δύο ποδήλατα από την πόλη της Ξάνθης.

Στο πλαίσιο των ερευνών καθώς και την κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.