Σε συνεδρίαση με λίγα θέματα, που προγραμμάτισε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο Δήμος Ξάνθης θα αποφασίσει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, στις 2 μμ. ο Δήμος Ξάνθης αποφασίζει για τη συμμετοχή του ή μη στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης όπως έχει συμφωνηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εταιρία της Ροδόπης για την υποβολή κοινής πρότασης με τη συμμετοχή της Ξάνθης στην τοπική ομάδα δράσης του προγράμματος Leader που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

  • Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη του Δήμου Ξάνθης στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρία ΟΤΑ με το διακριτικό τίτλο: ΑΝ.ΡΟ. ΑΕ (εισηγητής Κυριάκος Παπαδόπουλος Αντιδήμαρχος Ξάνθης)
  • Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΣΥΝΘΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΗΣΑΚΙ» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)
  • Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και 19η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)
  • Σύνταξη περιβαλλοντικών μελετών για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης των χώρων αμμοληψίας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σταυρούπολης (εισηγητής Αθανάσιος Μπαμπάτσος)
  • Ολικές ανακλήσεις των προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων οικ. Έτους 2016 (εισηγήτρια Ζούρα Ιουλία)
  • Αποδοχή ή μη παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης», (ΚΚΠΑΔΞ) αντικατάσταση ή μη αυτού και συνεπής τροποποίηση της με αριθ. 133/2016 απόφαση Δ.Σ. (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης)
  • Έγκριση της με αριθμό 47/2016 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ του «Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» σχετικά με την έγκριση της 6ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2016 (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης)
  • Ορισμός μέλους στην Τριμελή Επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.4264/2014 (εισηγήτρια Αθανασία Πανταζόγλου)