Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κοτύλη με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xanthi2.gr το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής ήταν σταματημένο και ο οδηγός παρέδιδε εφημερίδες στο περίπτερο του χωριού . Για  αδιευκρίνιστο λόγο,  μέχρι στιγμής, το χειρόφρενο δεν λειτούργησε και το όχημα άρχισε να κινείται χωρίς οδηγό στην κατηφόρα με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στους μαθητές που περίμεναν το σχολικό για τη Γλαύκη !

Στη χειρότερη θέση βρέθηκε η 14χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου, η οποία παρασύρθηκε από το λεωφορείο, έπεσε στο έρεισμα του δρόμου, πίσω από τα κάγκελα και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στη συνέχεια το όχημα κατέληξε σε κατοικία, την οποία διαπέρασε καταστρέφοντας την σε μήκος 3 μέτρων.

Κρίσιμη η κατάσταση της 14χρονης

Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης  και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρει κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία, έχει σκιστεί το άνω χείλος της και έχουν σπάσει δόντια. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο που, για την ώρα, δεν εμπνέει ανησυχία αλλά υποβάλλεται σε αξονικές τομογραφίες για να αποκλειστεί ο κίνδυνος.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.