Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε στην Κομοτηνή. Ήταν απόγευμα Παρασκευής όταν ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του νεαρή ποδηλάτισσα και την εγκατάλειψε αναίσθητη πάνω στο οδόστρωμα. Όλα συνέβησαν γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου. Ένα γκρι όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. Χρόνος, ήταν αυτό που προκάλεσε  το ατύχημα, αφήνοντας τραυματισμένη τη νεαρή κοπέλα.

Το τροχαίο συνέβη στην περιοχή της Ρέμβης σε δρόμο κάθετο της οδού Απόλλωνος.
Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ο οδηγός του οχήματος εξερχόμενος από κάθετο δρόμο στην οδό Απόλλωνος παραβίασε προτεραιότητα, με συνέπεια να χτυπήσει το ποδήλατο στην μπροστινή ρόδα, ρίχνοντας κάτω την επιβαίνουσα.

Το τραγικό, όμως, της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε να δει σε τι κατάσταση είναι η ποδηλάτισσα, αλλά πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε από το σημείο όσο πιο γρήγορα μπορεί ώστε να αποφύγει τις ευθύνες της πράξης του, θέτοντας όμως σε κίνδυνο  τη ζωή της άτυχης γυναίκας.
Σε όλο αυτό το σκηνικό μάρτυρες ήταν μικρά παιδιά που εκείνη την ώρα έτυχε να παίζουν στη γειτονιά. Την ποδηλάτισσα εντόπισε μία γυναίκα που τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε. Ένα ασθενοφόρο παρέλαβε την άτυχη ποδηλάτισσα, που όμως πληροφορηθήκαμε, χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Στο μεταξύ, ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε το θύμα του, κυκλοφορεί ελεύθερος…

xronos.gr