Την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 16:00, θα γίνει στο αμφιθέατρο του 4ου έτους του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ εκδήλωση για την βράβευση των καλύτερων Επιχειρηματικών Σχεδίων που εκπονήθηκαν από τους φοιτητές/τριες στο μάθημα Επιχειρηματικότητα Ι. Στην εκδήλωση αυτή θα έχουμε την χαρά να είναι μαζί μας:

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε. η οποία και χρηματοδοτεί τα βραβεία σε μια πρωτοποριακή και σημαντική για το τμήμα αλλά και για το Πανεπιστήμιό και την περιοχή μας συνεργασία με μια καινοτόμα και ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανία.

Ο κ. Δημήτρης Βόσμανδρος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Smile Cosmetics A.E. Η εταιρία Smile Cosmetics είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη που εξάγει σε όλο τον κόσμο τεχνογνωσία και προϊόντα κυρίως στον τομέα των private label καλλυντικών.

Οι δύο επιχειρηματίες θα μιλήσουν στους παρευρισκόμενους για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και την σημασία τους για τους νέους και την χώρα ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φοιτητές. Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι: Α. Από τον κ. Πολιτόπουλο και την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης Α.Ε.: 1. Βραβείο 1ης θέσης με χρηματικό έπαθλο €900 για την πρώτη ομάδα. 2. Βραβείο 2ης θέσης με χρηματικό έπαθλο €600 για την δεύτερη ομάδα. 3. Βραβείο 3ης θέσης με χρηματικό έπαθλο €300 για την τρίτη ομάδα. Β. Από τον κ. Βόσμανδρο και την Smile Cosmetics βραβεία σε ιδέες στο σχετικό αντικείμενο: 1. Ειδικό Βραβείο 1ης θέσης με χρηματικό έπαθλο €800 για την πρώτη ομάδα. 2. Ειδικό Βραβείο 2 ης θέσης με χρηματικό έπαθλο €600 για την πρώτη ομάδα. Σας περιμένουμε όλους εκεί! Περικλής Γκόγκας Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Δημοκρίτειο Πανεπιστήμια Θράκης