Τα δέματα για τη γιορτή του Πάσχα διένειμε τη Μεγάλη Δευτέρα η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Ξάνθη. 

Οι υπεύθυνες της ομάδας φρόντισαν ώστε να μοιράσουν σε 187 οικογένειες της Ξάνθης τα δέματα που περιέχουν είδη υγιεινής, κρέατα, αλάτι, τυροκομικά, όσπρια, γλυκά, λάδι, απορρυπαντικά, γάλατα. Οι δικαιούχοι εγγράφονται βάσει φορολογικής δήλωσης και παραλαμβάνουν τα δέματα από το χώρο της Ομάδας που βρίσκεται στην πλατεία της Μεξικάνας.

Ευχαριστούν επιχειρήσεις και συμπολίτες

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης για το Πάσχα, οι υπεύθυνοι ευχαριστούν θερμά τον Πολ. Μηχανικό Γιώργο Αβραμίδη που παρέχει το χώρο, όπου στεγάζεται η Ομάδα καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις της πόλης που στήριξαν την προσπάθεια:

Golden Chichen και Γεννάδιος για τα κοτόπουλα, Αφοι Παπαδόπουλοι για τα κρέατα, Sou Em για διάφορα είδη καθώς και το Ιχθυοπωλείο Τάσος στην Κυψέλη. Επίσης τους πολιτιστικούς συλλόγους της Ξάνθης και, ιδιαίτερα, τους Βατράχους, τους Φίλους της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης αλλά και τους συντελεστές του Χωρίς Μεσάζοντες, που φροντίζουν για τη δωρεά ειδών, όποτε υπάρχει σχετική δράση. Επίσης τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Ξάνθης.